Nuovo!

Corso di cucina adulti

Natuurlijk vind ik het zelf heerlijk om in de keuken te staan, maar ik help jou ook graag bij het bereiden van gerechten.

Houd je wel van het huiskamersfeertje van Cucina Sorella en wil je nu zelf weleens aan de slag? Ik geef kookworkshops in mijn eigen keuken!

Je kookt niet in een grote groep, maar lekker samen met je partner, vriend, vriendin, collega, vader, moeder, broer of zus. Met z’n tweeën ben je van harte welkom een heerlijk menu te bereiden.

Ervaring met koken is niet nodig en je krijgt de recepten van de gerechten die je maakt mee naar huis om misschien wel het thuisfront met een heerlijk Italiaans diner te verrassen.

De kookworkshops zijn ook geschikt voor kinderen. Kijk op de pagina Corso di cucina bambini voor meer informatie.

Klik op de button om contact op te nemen en we plannen een middag of avond in!

Contatto

De deelnemers van Corso di cucina adulti aan het woord:

Katie paste zich aan aan mijn snelheid en was heel geduldig.

Katie en ik hebben samen risotto gemaakt, was voor mij de eerste keer. Katie legde alles heel duidelijk uit en gaf goeie tips. Ook vond ik het fijn dat ze het recept van tevoren naar me had gestuurd, zodat ik zelf ook ongeveer wist welke stappen we gingen nemen. Leuk om te zien dat Katie toch haar eigen twist aan het recept gaf. Dat bewijst hoeveel ervaring en kennis ze heeft van de Italiaanse keuken!Mijke